Dresco Beugelslot

Verkoopadviesprijs: € 20,49
Dresco beugelslot gemaakt van gehard staal en een diameter van 16mm. Buitenmaten slot 175mm x 260mm (BxH). Binnenmaten U-beugel 100mm x 190mm (BxH)... Lees meer
  • Beugelslot gemaakt van gehard staal en heeft Security Range 14
  • Binnenmaten U-beugel 100mm x 190mm (BxH)
  • Inclusief framebevestiging met twee opvulbussen en 2 veiligheidssleutels
Omschrijving Dresco Beugelslot

Het Dresco slot is een groot beugelslot en gemaakt van gehard staal. Het fietsslot heeft een dikke 16mm U-beugel die met een dubbele vergrendeling vastzit in het slothuis. De beugel heeft een speciale coating die beschadigingen aan het frame voorkomen. De buitenmaten van het slot zijn: 175mm breed en 260mm hoog. De binnenmaten van de U-beugel is: 100mm binnenmaat breedte en heeft een binnenmaat hoogte van 190mm.

Aan de onderzijde van het slothuis zit een verzonken cilinder om het slot te openen. Dit Dresco beugelslot wordt geleverd inclusief framebevestiging en twee opvulringen zodat de bevestiging nagenoeg altijd past. De framebevestiging wordt gemonteerd op de zadel- of zitbuis van het fietsframe. De houder heeft een snelsluiting waarmee het beugelslot makkelijk uit de houder geklikt kan worden. Door deze houder te gebruiken heeft u tijdens het fietsen geen last van het slot. Het slot wordt geleverd inclusief 2 veiligheidssleutels.

Dit Dresco beugelslot heeft Security Range 14 en valt daarmee in de categorie High Protection 11-15. 
Security range 11-15 geeft een ultieme beveiliging. Geschikt voor gebruik op plaatsen waar de kans op diefstal hoog is, of voor duurdere (elektrische) fietsen, brommers en scooters.
 

Specificaties
Artikelnummer: 5250201
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 1.544
Downloads
Menu