Dresco Buiten- en Binnenband 28 x 1 5/8 x 1 1/4 (32-622) APS Reflectie Blitz 45mm

Verkoopadviesprijs: € 26,99
Complete set met een Dresco buiten- en binnenband. Allround anti-lek band met APS (Anti Puncture System), een dikke brekerlaag tussen het loopvlak van de band en het karkas... Lees meer
  • Complete set met een Dresco buiten- en binnenband
  • Bandenmaat is 28 x 1 5/8 x 1 1/4 en ETRTO maat 32-622
  • Met APS (Anti Puncture System), een anti-lek brekerlaag
Omschrijving Dresco Buiten- en Binnenband 28 x 1 5/8 x 1 1/4 (32-622) APS Reflectie Blitz 45mm

Complete set met een Dresco buiten- en binnenband.  De Dresco buitenband is een allround anti-lek band met APS (Anti Puncture System), een dikke brekerlaag tussen het loopvlak van de band en het karkas. Hierdoor is de kans op lekrijden minimaal. De fietsband is geschikt voor dagelijks gebruik en heeft een optimale grip bij alle weersomstandigheden. Geschikt voor stads- en tourfietsen met de bandenmaat is 28 x 1 5/8 x 1 1/4 en ETRTO maat 32-622. De Dresco buitenband heeft veilige reflectie, zodat u goed zichtbaar bent in het donker. 

De Dresco binnenband heeft een hoge weerstand tegen lekrijden. Deze Dresco band is uitgevoerd met een 45mm hoog Blitz (Hollands) ventiel. In het productieproces is er veel aandacht besteed aan de samenstelling van de hoogwaardige bestandsdelen die voor het fabriceren van de band worden gebruikt. Hierdoor heeft u een kwalitatief betrouwbare binnenband die de band langer op de gewenste spanning houdt. 

Een juiste bandenspanning is erg belangrijk. Als de Dresco banden op de juiste druk zijn gebracht is de rolweerstand lager en bieden ze een uitstekend rijcomfort. Bij een te lage druk is de kans op een lekke band groter en de banden slijten sneller.
 

Specificaties
Artikelnummer: 5250482
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.813
Downloads
Menu