Dresco Anti-Lek Buitenband Holland Tour 28 x 1 1/2 (40-635) Reflectie Zwart

Verkoopadviesprijs: € 19,99
Deze zwarte Dresco buitenband Holland Tour met reflectie is een allround anti-lek band met APS (Anti Puncture System), een 3mm brekerlaag tussen het loopvlak van de band en het karkas... Lees meer
  • Bandenmaat 28 x 1 1/2 of ETRTO maat 40-635
  • Anti-lek band met 3mm APS (Anti Puncture System) brekerlaag
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn geselecteerd op duurzaamheid, rolweerstand en lekbestendigheid
Omschrijving Dresco Anti-Lek Buitenband Holland Tour 28 x 1 1/2 (40-635) Reflectie Zwart

Deze zwarte Dresco buitenband Holland Tour met reflectie is een allround anti-lek band met APS (Anti Puncture System), een 3mm brekerlaag tussen het loopvlak van de band en het karkas. Hierdoor is de kans op lekrijden minimaal. De fietsband is geschikt voor dagelijks gebruik en heeft een optimale grip bij alle weersomstandigheden. Geschikt voor o.a. omafietsen of transportfietsen met de bandenmaat 28 x 1 1/2 en ETRTO maat 40-635. De Dresco buitenband wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn geselecteerd op duurzaamheid, rolweerstand en lekbestendigheid.

Een juiste bandenspanning is erg belangrijk. Als de Dresco band op de juiste druk is gebracht, is de rolweerstand lager en heeft ze een uitstekend rijcomfort. Bij een te lage druk is de kans op een lekke band groter en slijt de band sneller.

Specificaties
Artikelnummer: 5250457
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 1.003
Downloads
Menu