Dresco Kabelslot 120/8 Code

Verkoopadviesprijs: € 10,99
Compact en flexibel kabelslot met een lengte van 120cm en een 8mm dikke geharde kabel. Viercijferige code die zelf in te stellen en te wijzigen is... Lees meer
  • Een lengte van 120cm en 8mm dikke geharde kabel
  • Security Range 7
  • Instelbare cijfercode en inclusief houder
Omschrijving Dresco Kabelslot 120/8 Code

Het Dresco kabelslot 120/8 is een modern, compact en flexibel kabelslot voor dagelijks gebruik en uitermate geschikt om als tweede slot te gebruiken. Het spiraalslot is te openen en op slot te zetten met de viercijferige code. Deze code is zelf snel en eenvoudig in te stellen en kan zo vaak als u dat wilt worden veranderd. Het slot heeft een lengte van 120 centimeter en heeft 8 millimeter dikke geharde kabel. Door zijn lengte zet u met dit kabelslot de fiets makkelijk vast aan een vast object. De kabel heeft een coating die zorgt voor bescherming van de fiets tegen eventuele beschadigingen. Het slot wordt geleverd inclusief houder, deze houder kan aan de zadelpen gemonteerd worden waarin het slot vastklikt. 

Dit Dresco kettingslot heeft Security Range 7 en valt daarmee in de categorie Medium Protection. Security range 4-7 geeft een zeer goede beveiliging en werken diefstal vertragend. Deze sloten worden gebruikt waar de kans op diefstal laag tot middelmatig is. Uitermate geschikt voor gebruik op drukke plaatsen zoals; het schoolplein, sportclub of stad. Geschikt als tweede slot om je fiets aan een vast object te verankeren, vaak in combinatie met een ringslot.
 

Specificaties
Artikelnummer: 5250203
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.286
Downloads
Menu