Dresco Kabelslot 150/8

Verkoopadviesprijs: € 9,99
Compact en flexibel kabelslot met een lengte van 150cm en een 8mm dikke geharde kabel. De kabel heeft een coating die zorgt voor bescherming van de fiets tegen eventuele beschadigingen... Lees meer
  • Een lengte van 150cm en 8mm dikke geharde kabel
  • Security Range 5
  • Inclusief houder en 2 sleutels
Omschrijving Dresco Kabelslot 150/8

Het Dresco kabelslot 150/8 is een modern, compact en flexibel kabelslot voor dagelijks gebruik en uitermate geschikt om als tweede slot te gebruiken. Het slot heeft een lengte van 150 centimeter en heeft 8 millimeter dikke geharde kabel. Door zijn lengte zet je met dit spiraalslot de fiets makkelijk vast aan een vast object. De kabel heeft een coating die zorgt voor bescherming van de fiets tegen eventuele beschadigingen. Het slot is makkelijk in gebruik en zorgt dat u met de sleutels het slot snel en efficiënt uw fiets op slot kan zetten. Het slot wordt geleverd met twee sleutels en een houder, deze houder kan aan de zadelpen gemonteerd worden waarin het slot vastklikt. 

Dit Dresco kabelslot heeft Security Range 5 en valt daarmee in de categorie Basic Protection. Security range 1-5 geeft een goede basis beveiliging. Deze sloten worden over het algemeen gebruikt waar de kans op diefstal zeer klein is. Met name geschikt voor kinderfietsen of als extra tweede slot.
 

Specificaties
Artikelnummer: 5250206
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.303
Downloads
Menu