Dresco Kettingslot 105/5.5

Verkoopadviesprijs: € 10,99
Kettingslot met een lengte van 105 centimeter en 5,5 millimeter dikke geharde kettingschakels en is afsluitbaar door de vaste kop met pinsluiting... Lees meer
  • Kettingslot met een lengte van 105cm en 5.5mm dikke geharde schakels
  • Plastic hoes voorkomt beschadigingen aan de fiets
  • Het kettingslot heeft Security Range 9
Omschrijving Dresco Kettingslot 105/5.5

Het Dresco kettingslot 105/5.5 heeft een lengte van 105 centimeter en heeft 5.5 millimeter dikke geharde kettingschakels. Het slot is geschikt voor dagelijks gebruik en uitermate geschikt om als tweede extra slot te gebruiken op plaatsen waar de kans op diefstal laag tot middelmatig is. Door zijn lengte zet je met dit slot de fiets makkelijk vast aan een vast object. Het fietsslot heeft een vaste kop aan het uiteinde van de ketting en met de pinsluiting wordt de ketting aan elkaar bevestigd. De plastic hoes zorgt voor bescherming van de fiets tegen eventuele beschadigingen. Het Dresco  kettingslot wordt geleverd met 2 sleutels.

Dit Dresco kettingslot heeft Security Range 9 en valt daarmee in de categorie Medium Protection. Security range 6-10 geeft een zeer goede beveiliging en werken diefstal vertragend. Deze sloten worden gebruikt waar de kans op diefstal laag tot middelmatig is. Uitermate geschikt voor gebruik op drukke plaatsen zoals; het schoolplein, sportclub of stad. Geschikt als tweede slot om je fiets aan een vast object te verankeren, vaak in combinatie met een ringslot.
 

Specificaties
Artikelnummer: 5250212
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 1.002
Downloads
Menu