Dresco Kettingslot 90/5

Verkoopadviesprijs: € 8,99
Kettingslot met een lengte van 90 centimeter en 5 millimeter dikke geharde kettingschakels en afsluitbaar door middel van het meegeleverde hangslot... Lees meer
  • Kettingslot met een lengte van 90cm en 5mm dikke geharde schakels
  • Polyester hoes voorkomt beschadigingen aan de fiets
  • Het kettingslot heeft Security Range 9
Omschrijving Dresco Kettingslot 90/5

Het Dresco kettingslot 90/5 heeft een lengte van 90 centimeter en heeft 5 millimeter dikke geharde kettingschakels. Het slot is geschikt voor dagelijks gebruik en uitermate geschikt om als tweede extra slot te gebruiken op plaatsen waar de kans op diefstal laag tot middelmatig is. De sterke kunststof coating rondom het slothuis en de polyester hoes zorgen voor bescherming van de fiets tegen eventuele beschadigingen. Het Dresco  kettingslot wordt geleverd met 2 sleutels.

Dit Dresco kettingslot heeft Security Range 9 en valt daarmee in de categorie Medium Protection. Security range 6-10 geeft een zeer goede beveiliging en werken diefstal vertragend. Deze sloten worden gebruikt waar de kans op diefstal laag tot middelmatig is. Uitermate geschikt voor gebruik op drukke plaatsen zoals: het schoolplein, sportclub of stad. Geschikt als tweede slot om je fiets aan een vast object te verankeren, vaak in combinatie met een ringslot.
 

Specificaties
Artikelnummer: 5250210
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.606
Downloads
Menu