Dresco Kettingslot 90/6 Code

Verkoopadviesprijs: € 14,29
Flexibel kettingslot met een lengte van 90cm en een 6mm dikke geharde kettingschakels. Vijfcijferige code die zelf in te stellen en te wijzigen is... Lees meer
  • Een lengte van 90cm en 6mm dikke geharde kettingschakels
  • Security Range 9
  • Instelbare cijfercode bestaande uit 5 cijfers
Omschrijving Dresco Kettingslot 90/6 Code

Het Dresco kettingslot 90/6 Code is een modern en flexibel slot voor dagelijks gebruik en uitermate geschikt om als tweede slot te gebruiken. Het slot is te openen en op slot te zetten met de Vijfcijferige code. Deze code is zelf snel en eenvoudig in te stellen en kan zo vaak als u dat wilt worden veranderd. Het slot heeft een lengte van 90 centimeter en heeft 6 millimeter dikke geharde kettingschakels. De ketting heeft een polyester hoes die zorgt voor bescherming van de fiets tegen eventuele beschadigingen. 

Dit Dresco kettingslot heeft Security Range 9 en valt daarmee in de categorie Medium Protection. Security range 6-10 geeft een zeer goede beveiliging en werken diefstal vertragend. Deze sloten worden gebruikt waar de kans op diefstal laag tot middelmatig is. Uitermate geschikt voor gebruik op drukke plaatsen zoals: het schoolplein, sportclub of stad. Geschikt als tweede slot om je fiets aan een vast object te verankeren, vaak in combinatie met een ringslot.
 

Specificaties
Artikelnummer: 5250211
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.756
Downloads
Menu