Dresco Ringslot ART2**

Verkoopadviesprijs: € 18,99
Goedgekeurd ART2** (MBT 4155) ringslot voldoet aan de kwaliteitseisen van verzekeraars. Kwalitatief hoogwaardig veiligheidsslot met extra brede opening voor oversized banden en spatborden... Lees meer
  • Goedgekeurd ART2** (MBT 4155) ringslot
  • Stalen kast en gehard stalen beugel
  • Security Range 15
Omschrijving Dresco Ringslot ART2**

Het Dresco ringslot is ART2** (MTB 4155) goedgekeurd en voldoet daarmee aan de kwaliteitseisen van verzekeraars. Het ringslot is een kwalitatief hoogwaardig veiligheidsslot met extra brede opening voor oversized banden en spatborden. De stalen kast en gehard stalen beugel zijn extra diefstal vertragend. De kunststof behuizing is extra corrosiebestendig. Te monteren aan het frame met de meegeleverde M5 schroeven.

Dit Dresco ringslot heeft Security Range 15 en valt daarmee in de categorie High Protection. Security range 11-15 geeft een ultieme beveiliging. Dit Dresco ringslot voldoet aan de eisen van de verzekeraars, en weet u zeker dat u met dit slot een fietsverzekering kan afsluiten. Geschikt voor gebruik op plaatsen waar de kans op diefstal hoog is, of voor duurdere (elektrische) fietsen, brommers en scooters.

Specificaties
Artikelnummer: 5250220
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.8
Downloads
Menu