Dresco Ringslot & Plug In Ketting 90/5.5

Verkoopadviesprijs: € 25,99
Hoogwaardig ringslot met brede opening en plug in ketting. Ringslot van gehard staal en kunststof behuizing. Plug in ketting met een lengte van 90cm en 5... Lees meer
  • Ringslot met Plug in ketting van 90cm
  • Security Range 11
  • Inclusief 2 sleutels en bevestigingsmateriaal
Omschrijving Dresco Ringslot & Plug In Ketting 90/5.5

Het Dresco ringslot is een hoogwaardig slot met brede opening en wordt compleet geleverd met de Dresco plug in ketting 90/5.5 om uw fiets aan een object vast te zetten. Het frameslot is gemaakt van gehard staal en heeft een kunststof behuizing. Het ringslot is op verschillende manieren te monteren, standaard wordt het slot gemonteerd met de twee meegeleverde bouten die in het framebevestigingspunt worden geschroefd. 
De plug in ketting heeft een lengte van 90 centimeter en is ideaal voor extra verankering van de fiets aan bijvoorbeeld een lantarenpaal. De ketting heeft 5,5 millimeter dikke geharde stalen schakels, en steekt u met de 10mm plug-in pin in het gat aan de zijkant van het Dresco slot. De plug in ketting heeft een sterke beschermende polyester hoes om beschadigingen aan de fiets te voorkomen. Door de ketting om de zadelpen te draaien kan het extra slot eenvoudig worden meegenomen. De combinatie van deze twee sloten werken diefstal vertragend. Met de sleutel van het ringslot zet u tegelijkertijd beide sloten op slot. Het ringslot wordt geleverd met 2 sleutels en bevestigingsmateriaal. Standaard heeft het Dresco ringslot Security Range 11, door het ringslot te gebruiken met de Dresco plug in ketting wordt Security Range 13 bereikt.

Dit Dresco ringslot met plug in ketting heeft Security Range 11 en valt daarmee in de categorie High Protection. Security range 11-15 geeft een ultieme beveiliging. Geschikt voor gebruik op plaatsen waar de kans op diefstal hoog is, of voor duurdere (elektrische) fietsen, brommers en scooters.
 

Specificaties
Artikelnummer: 5250216
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 1.338
Downloads
Menu