Dresco Voorlicht COB LED USB Oplaadbaar

Verkoopadviesprijs: € 13,49
Dresco waterafstotend oplaadbaar USB voorlicht met 10 super witte heldere kleine COB Led lampjes, die samen één lichtbundel vormen... Lees meer
  • Waterafstotend oplaadbaar USB voorlicht met 10 super witte heldere kleine COB Led lampjes
  • Drie verschillende functies: aan/knipperlicht/uit en 4 verschillende lichtstanden
  • Oplaadtijd 3 uur met meegeleverde USB naar Micro USB kabel
Omschrijving Dresco Voorlicht COB LED USB Oplaadbaar

Goede fietsverlichting is onmisbaar op de fiets, zowel om te zien als om gezien te worden. Dit compacte Dresco voorlicht is oplaadbaar via een USB poort en heeft 10 super witte heldere kleine COB Led lampjes, die samen één lichtbundel vormen. Door het gebruik van de COB Led technologie bent u duidelijk zichtbaar in het verkeer.

De waterafstotende lamp heeft drie verschillende functies: aan/knipperlicht/uit en 4 verschillende lichtstanden (eco/normaal/medium/high). Iedere modus is te gebruiken bij zowel licht- als knipperlichtfunctie. De lamp is eenvoudig te bedienen door de drukschakelaar aan de voorkant van de lamp. Het Dresco voorlicht is compact en is eenvoudig te bevestigen aan het stuur met de meegeleverde verstelbare rubberen band. Geschikt voor sturen met een diameter van 25,4 tot en met 31,8mm.

Op de plaats van bestemming is de lamp is uit de houder te klikken. Met de meegeleverde USB naar Micro USB kabel laadt u de lamp binnen 3 uur volledig op.

Specificaties
Artikelnummer: 5251010
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.042
Menu